1. ارسطو، (1394)، متافیزیک، ترجمه بر پایهی متن یونانی از شرفالدین خراسانی، چاپ هفتم، تهران: حکمت.
2. ـــــــ، (1378)، سماع طبیعی (فیزیک)، ترجمهی محمدحسن لطفی تبریزی، تهران: طرح نو.
3. ـــــــ، (1378) ،منطق ارسطو (اُرگانون)، ترجمهی میر شمسالدین ادیب سلطانی، تهران: مؤسسهی انتشارات نگاه.
4. استیس، والتر ترنس، (1390)، دین و نگرش نوین، ترجمهی احمدرضا جلیلی، (ویرایش جدید)، تهران: حکمت.
5. امینی نژاد، علی، (1390)، تقریر دروس نهایه الحکمه، سال تحصیلی ۸۹-۹۰.
6. جوادی آملی، عبدالله، (1386)، سرچشمهی اندیشه، محقق: عباس رحیمیان، چاپ پنجم، قم: اسراء.
7.ـــــــــــــ، (1386)، رحیق مختوم: شرح حکمت متعالیه، به کوشش حمید پارسانیا، چاپ سوم، قم، اسراء.
8. شیرازی، محمد بن ابراهیم (ملاصدرا)، (1391)، التنقیح فی علم المنطق، به اشراف سید محمد خامنهای، تصحیح و تحقیق غلامرضا یاسی پور، با مقدمهی احد فرامرز قراملکی، چاپ دوم، تهران: بنیاد حکمت اسلامی صدرا.
9. طوسی، محمد بن محمد (خواجهنصیرالدین)، (۱۳۶۱)، اساس الاقتباس، به تصحیح مدرس رضوی، چاپ سوم، تهران: دانشگاه تهران.
10. عظیمی، مهدی، (1393)، ماهیت منطق و منطق ماهیت: تحریر و تحلیل شروح فخرالدین رازی و نصیرالدین طوسی بر نهجهای یکم و دوم منطق اشارات ابنسینا، قم: حکمت اسلامی.
11. عظیمی، مهدی؛ فرامرز قراملکی، احد، (1391) «تاریخ تحوّل کلیات خمس: ارسطو، فرفوریوس، فارابی، ابنسینا»، مجلهی فلسفه و کلام اسلامی، شمارهی یکم، صص 87-121.
12. کاکایی، قاسم، (۱۳۸۴)، «عرض ذاتی بهعنوان معیار تمایز علوم»، مجله علوم انسانی دانشگاه سمنان، شماره ۱۰، صص 71-96.
13. مطهری، مرتضی، (1374)، مجموعهی آثار، تهران: صدرا.
14. مظفر، محمدرضا، (1384)، منطق، ترجمهی علی شیروانی، پاورقی: غلامرضا فیاضی و محسن غرویان، قم: دارالعلم.
15. Aristotle, )2014(, The Complete Works of Aristotle, The Revised Oxford Translation, One-Volume Digital Edition, Edited by Jonathan Barnes, USA: Princeton University Press.
16. Barnes, J., )2001), Aristotle (Very Short Introductions), USA: Oxford University Press.
17. Jaeger, W., (1968), Aristotle- Fundamentals of the Historyof his Development, second edition, London: Clarendon Press.
18. Ross, S. D., (2005), Aristotle, with an Introduction by John L. Ackrill, sixth edition, London and Newyork: Routledge.